Author Topic: When I Press F12 Then The ScreenShots Not Save  (Read 81 times)

Offline Roster46

  • ***
  • Helper
  • Registered: 09/03/2018
  • Group: Pirus
  • Ingame: Roster46
When I Press F12 Then The ScreenShots Not Save
« on: 14 12, 2018, 02:46:06 pm »
Hello Guys, I am Helper but I dont know how to fix this thing when I take my SS then the SS not got save at MTA ScreenShots Folder I need your help guys to solve this problem ! Thank you hope you will help me.

Offline Sultan

  • ***
  • SWATTeam will return!
  • Registered: 15/09/2018
  • Group: SWATTeam
  • Ingame: Sultan
  • Squad: Anti_Riot_Squad
Re: When I Press F12 Then The ScreenShots Not Save
« Reply #1 on: 14 12, 2018, 02:57:05 pm »
Try this:

ESC > Settings > Binds > Reset binds.


Offline Combat

  • Regular Community Member
  • **
  • The Bug Investigator
  • Registered: 24/04/2018
  • Group: The_Institute
  • Ingame: [ICM].Combat
  • Squad: 1K1NG
Re: When I Press F12 Then The ScreenShots Not Save
« Reply #2 on: 14 12, 2018, 03:07:24 pm »
You may check on MTA Binds.

Esc > Settings > Binds > MULTIPLAYER CONTROLS > Screenshot ( Then bind it to ''F12 )



If you are using a laptop or a keyboard with ''tasking'' or with ''Fn'' > Hold ''Fn'' and press F12.
Excellence is not a gift, but a skill that takes practice. We do not act 'rightly' because we are 'excellent' in fact we achieve 'excellence' by acting 'rightly'. - Plato
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, and wiser people so full of doubts. - Bertrand Russell
Wisdom is the daughter of experience. - Leonardo da Vinci

Offline Roster46

  • ***
  • Helper
  • Registered: 09/03/2018
  • Group: Pirus
  • Ingame: Roster46
Re: When I Press F12 Then The ScreenShots Not Save
« Reply #3 on: 14 12, 2018, 03:08:35 pm »
Try this:

ESC > Settings > Binds > Reset binds.
Thanks Its Work
« Last Edit: 14 12, 2018, 03:15:49 pm by Roster46 »

Offline Roster46

  • ***
  • Helper
  • Registered: 09/03/2018
  • Group: Pirus
  • Ingame: Roster46
Re: When I Press F12 Then The ScreenShots Not Save
« Reply #4 on: 14 12, 2018, 03:16:16 pm »
You may check on MTA Binds.

Esc > Settings > Binds > MULTIPLAYER CONTROLS > Screenshot ( Then bind it to ''F12 )



If you are using a laptop or a keyboard with ''tasking'' or with ''Fn'' > Hold ''Fn'' and press F12.
Thank you too but I am not using Laptop but thanks for helping me !

Offline Roster46

  • ***
  • Helper
  • Registered: 09/03/2018
  • Group: Pirus
  • Ingame: Roster46
Re: When I Press F12 Then The ScreenShots Not Save
« Reply #5 on: 14 12, 2018, 03:17:36 pm »
You May Can Lock This !  :)