Author Topic: When I Press F12 Then The ScreenShots Not Save  (Read 172 times)

Offline Roster46

  • ***
  • A Real Renegade
  • Registered: 09/03/2018
    Years
  • Group: The_ReNeGaDeS
  • Ingame: Roster46
When I Press F12 Then The ScreenShots Not Save
« on: 14 12, 2018, 02:46:06 pm »
Hello Guys, I am Helper but I dont know how to fix this thing when I take my SS then the SS not got save at MTA ScreenShots Folder I need your help guys to solve this problem ! Thank you hope you will help me.
Nuts On The Floor, Bikes At The Door

Offline Sultan

  • ***
  • Robert <3
  • Registered: 15/09/2018
  • Group: AvidaCompany
  • Ingame: Sultan
  • Squad: Eagle_Squad
Re: When I Press F12 Then The ScreenShots Not Save
« Reply #1 on: 14 12, 2018, 02:57:05 pm »
Try this:

ESC > Settings > Binds > Reset binds.

~ Combat, Kenz, Denos, SugarVanilla, #Ahmd, Fantasy, Makaveli, Travis, Cook, Kerim, Maricon, Punjabii', CooLDuDe, Rikka, Redheart, Hazard, Exeno, Maker, eXp!re, TactiX, fox, Kuldeep ~
I left the game, but if you play Fortnite or FIFA Online 3, feel free to PM me so we can play together

Offline Combat

  • The Bug Investigator
  • L1 Staff
  • *
  • Producer of outstanding Innovations
  • Registered: 24/04/2018
    Years
  • Group: AvidaCompany
  • Ingame: .Combat
  • Squad: Nuclear_Squad
Re: When I Press F12 Then The ScreenShots Not Save
« Reply #2 on: 14 12, 2018, 03:07:24 pm »
You may check on MTA Binds.

Esc > Settings > Binds > MULTIPLAYER CONTROLS > Screenshot ( Then bind it to ''F12 )



If you are using a laptop or a keyboard with ''tasking'' or with ''Fn'' > Hold ''Fn'' and press F12.
You have to change your life if you're not happy, and wake up if things aren't going the way you want. ~ Keanu Reeves
Sometimes simple things are the most difficult thing to achieve. ~ Keanu Reeves

Offline Roster46

  • ***
  • A Real Renegade
  • Registered: 09/03/2018
    Years
  • Group: The_ReNeGaDeS
  • Ingame: Roster46
Re: When I Press F12 Then The ScreenShots Not Save
« Reply #3 on: 14 12, 2018, 03:08:35 pm »
Try this:

ESC > Settings > Binds > Reset binds.
Thanks Its Work
« Last Edit: 14 12, 2018, 03:15:49 pm by Roster46 »
Nuts On The Floor, Bikes At The Door

Offline Roster46

  • ***
  • A Real Renegade
  • Registered: 09/03/2018
    Years
  • Group: The_ReNeGaDeS
  • Ingame: Roster46
Re: When I Press F12 Then The ScreenShots Not Save
« Reply #4 on: 14 12, 2018, 03:16:16 pm »
You may check on MTA Binds.

Esc > Settings > Binds > MULTIPLAYER CONTROLS > Screenshot ( Then bind it to ''F12 )



If you are using a laptop or a keyboard with ''tasking'' or with ''Fn'' > Hold ''Fn'' and press F12.
Thank you too but I am not using Laptop but thanks for helping me !
Nuts On The Floor, Bikes At The Door

Offline Roster46

  • ***
  • A Real Renegade
  • Registered: 09/03/2018
    Years
  • Group: The_ReNeGaDeS
  • Ingame: Roster46
Re: When I Press F12 Then The ScreenShots Not Save
« Reply #5 on: 14 12, 2018, 03:17:36 pm »
You May Can Lock This !  :)
Nuts On The Floor, Bikes At The Door