Author Topic: In game ''/gdiscordcode'' command not working  (Read 262 times)

Offline JustLuck

  • ***
  • Registered: 09/11/2017
    Years
  • Group: Vice_Mafia
  • Ingame: Vice_Mafia|JL
In game ''/gdiscordcode'' command not working
« on: 14 02, 2019, 02:25:19 am »
As the title says, The command ''/gdiscordcode'' does not work.
And yes I'm the founder of the group with all permissions
My group name is: Vice_Mafia

How can this get fixed?

Offline RaMoS

  • Renegades Leader
  • Junior Community Member
  • *
  • Registered: 29/07/2015
    YearsYearsYears
  • Group: TR\Groves
  • Ingame: iRaMoS#20
  • Squad: Anti_Cops
Re: In game ''/gdiscordcode'' command not working
« Reply #1 on: 14 02, 2019, 02:45:09 am »
Have you got any message?
𝗥𝗘𝗡𝗘𝗚𝗔𝗗𝗘𝗦 𝗟𝗘𝗔𝗗𝗘𝗥 | 𝗔𝗡𝗧𝗜_𝗖𝗢𝗣𝗦 𝗖𝗢 𝗙𝗢𝗨𝗡𝗗𝗘𝗥
Life without success and goals is very boring so always try to tire in order to achieve your goals and then succeed to feel the taste of life

Offline JustLuck

  • ***
  • Registered: 09/11/2017
    Years
  • Group: Vice_Mafia
  • Ingame: Vice_Mafia|JL
Re: In game ''/gdiscordcode'' command not working
« Reply #2 on: 14 02, 2019, 03:04:09 am »
Have you got any message?
Not I don't receive anything...

Online Hazard

  • Junior Community Member
  • *
  • Fearless
  • Registered: 02/12/2017
    Years
  • Ingame: Hezard
Re: In game ''/gdiscordcode'' command not working
« Reply #3 on: 14 02, 2019, 06:10:45 am »
I'm not sure about this but, shouldn't your group have a level first to do so?
why not? h? oki.
Read my lame & funny introduction h
"i'm so numb, i'm so frozen, Baby girl you hand picked chosen, No amber but my demons they are rosen, why you really faking why you posing"

Offline Springrelic

  • Soulless One
  • L2 Staff
  • **
  • Proud KLM member
  • Registered: 26/02/2017
    YearsYears
  • Group: KLM
  • Ingame: Springrelic
  • Squad: AoS
Re: In game ''/gdiscordcode'' command not working
« Reply #4 on: 14 02, 2019, 01:29:21 pm »
Your group should be L1+ to do that

@JustLuck inform us in here if it solved your problem.
𝘽𝙡𝙤𝙤𝙙 𝙁𝙖𝙣𝙖𝙩𝙞𝙘
Group Levels Manager

Offline JustLuck

  • ***
  • Registered: 09/11/2017
    Years
  • Group: Vice_Mafia
  • Ingame: Vice_Mafia|JL
Re: In game ''/gdiscordcode'' command not working
« Reply #5 on: 14 02, 2019, 01:46:03 pm »
Your group should be L1+ to do that

@JustLuck inform us in here if it solved your problem.

I'm quite mad at you beacuse you didn't mention any where your group should be level 1+... You wasted a lot of my time, I tried a lot of solutions.

Online Hazard

  • Junior Community Member
  • *
  • Fearless
  • Registered: 02/12/2017
    Years
  • Ingame: Hezard
Re: In game ''/gdiscordcode'' command not working
« Reply #6 on: 14 02, 2019, 01:46:56 pm »
I'm not sure about this but, shouldn't your group have a level first to do so?
I have already answered your question, you should've asked in support chat if you were annoyed, @JustLuck
why not? h? oki.
Read my lame & funny introduction h
"i'm so numb, i'm so frozen, Baby girl you hand picked chosen, No amber but my demons they are rosen, why you really faking why you posing"

Offline JustLuck

  • ***
  • Registered: 09/11/2017
    Years
  • Group: Vice_Mafia
  • Ingame: Vice_Mafia|JL
Re: In game ''/gdiscordcode'' command not working
« Reply #7 on: 14 02, 2019, 01:48:15 pm »
I have already answered your question, you should've asked in support chat if you were annoyed, @JustLuck

Guess what... I did ask several staff and they answered me ''PM Relerx on forum'' Even magneto didn't know he said it's a bug and I should report it in forum.

Online Hazard

  • Junior Community Member
  • *
  • Fearless
  • Registered: 02/12/2017
    Years
  • Ingame: Hezard
Re: In game ''/gdiscordcode'' command not working
« Reply #8 on: 14 02, 2019, 01:50:09 pm »
It's not a bug, it requires L1+ groups only, I guess you got your answer, I hope that I helped you brother
why not? h? oki.
Read my lame & funny introduction h
"i'm so numb, i'm so frozen, Baby girl you hand picked chosen, No amber but my demons they are rosen, why you really faking why you posing"

Offline JustLuck

  • ***
  • Registered: 09/11/2017
    Years
  • Group: Vice_Mafia
  • Ingame: Vice_Mafia|JL
Re: In game ''/gdiscordcode'' command not working
« Reply #9 on: 14 02, 2019, 01:50:52 pm »
It's not a bug, it requires L1+ groups only, I guess you got your answer, I hope that I helped you brother

Yes you did but I didn't find it helpful from other staff they don't even know themself how the server works...

Offline JustLuck

  • ***
  • Registered: 09/11/2017
    Years
  • Group: Vice_Mafia
  • Ingame: Vice_Mafia|JL
Re: In game ''/gdiscordcode'' command not working
« Reply #10 on: 14 02, 2019, 01:51:45 pm »
Sorry for double posting... Lock this thanks to hazard.

Online Hazard

  • Junior Community Member
  • *
  • Fearless
  • Registered: 02/12/2017
    Years
  • Ingame: Hezard
Re: In game ''/gdiscordcode'' command not working
« Reply #11 on: 14 02, 2019, 01:54:03 pm »
@Springrelic you can lock this, the player got his answer.

Sorry for double posting... Lock this thanks to hazard.
your welcome :)
why not? h? oki.
Read my lame & funny introduction h
"i'm so numb, i'm so frozen, Baby girl you hand picked chosen, No amber but my demons they are rosen, why you really faking why you posing"